Tervetuloa opiskelemaan SMS:ään!

  1. Aloittaaksesi opinnot lähetä ensin sana ART tekstiviestillä numeroon 16350. Saat vastausviestissa opiskelijanumerosi.
  2. Seuraavaksi lähetä sana ART, välilyönti ja opiskelijanumerosi numeroon 16350, jonka jälkeen olet suorittanut rekisteröitymisen.
  3. SMS lähettää sinulle tämän jälkeen ensimmäisen luennon. Jokaisen luennon lopussa on kysymys, johon sinun on vastattava edetäksesi opinnoissa. Lähetä ART, välilyönti ja vastauksesi numeroon 16350.
  4. Seuraavaksi SMS lähettää sinulle ensimmäisen tehtävän, johon liittyy myös kysymys. Kun olet tehnyt tehtävän, lähetä ART, välilyönti ja vastauksesi numeroon 16350. Opiskelusi jatkuu tällä tavoin: ensin luento ja siihen liittyvä kysymys. Tähän vastattuasi saat luentoon liittyvän tehtävän, johon sinun on myös vastattava, kunnes olet edennyt lopputyövaiheeseen asti.
  5. Saatuasi lopputyön valmiiksi, ota siitä max 5 kuvaa (500 kB/kuva) ja lähetä me sähköpostitse osoitteeseen art@smsfag.org. Kuvat tulevat hyväksynnän jälkeen esille tämän www-sivun Lopputyönäyttely-sivulle.
  6. Jos et ymmärrä saamiasi tekstiviestejä, katso apua tämän www-sivun Sanasto-sivuilta.

Onnea ja menestystä opinnoillesi!

SMS toimii seuraavilla puhelinoperaattoreilla: Sonera, Elisa, DNA, Saunalahti and TeleFinland
Yhden tekstiviestin hinta 25 c.